Life-style

Primul eveniment dedicat artei tatuajelor din vestul țării va avea loc la Timișoara, în această toamnă

Primul eveniment dedicat artei tatuajelor din vestul țării va avea loc la Timișoara, în această toamnă

Timișoara Tattoo Expo este singurul eveniment din vestul țării dedicat artei tatuajelor și se va desfățura între 10-12 noiembrie 2017 la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Tatuatori din toată țara, dar și din străinătate își vor prezenta cu mândrie munca, stilul și viziunea și vor avea ocazia de a-și pune abilitățile la încercare în concursurile destinate lor pe parcursul celor trei zile de eveniment.

“Așteptăm cât mai mulți tatuatori români și străini, dar și alți artiști la Timișoara Tattoo Expo”, a declarat Tavi Bezzeg Bărbuț, în calitate de organizator, adăugând: “Vrem să depășim anumite bariere și astfel am gândit acest eveniment în manieră art-fusion. Astfel, veți putea găsi în staduri pe lângă tatuatori și pictori, sculptori, designeri vestimentari și tot felul de artiști care vor lucra și vor expune aici”.

Timișoara Tattoo Expo va încheia fiecare seară cu premierea celor mai buni artiști ai pielii, iar la finalul fiecărei zile vor fi organizate concerte cu trupe rock ce urmează a fi anunțate.

Primii artiști înscriși la evenimentul din noiembrie, precum și componența juriului vor fi anunțați în curând pe site-ul dedicat, www.timisoaratattooexpo.ro.

Timișoara Tattoo Expo este o inițiativă independentă ce dorește să reunească artiști din domeniul tatuajelor și al artelor conexe într-un eveniment anual, singurul de acest tip din vestul României. Prima ediție a acestui eveniment dorește să reunească profesioniști din toate colțurile lumii pentru a-și expune munca, pentru a participa la concursuri dedicate acestei arte și nu în ultimul rând pentru a se distra în compania iubitorilor de tatuaje. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.timisoaratattooexpo.ro și https://www.facebook.com/TimisoaraTattooExpo.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*