Economic

În primăvară, Iulius începe lucrările la o parcare supraetajată cu 900 de locuri

În primăvară, Iulius începe lucrările la o parcare supraetajată cu 900 de locuri

Compania IULIUS va investi 11 milioane de euro în realizarea unei parcări supraetajate, în ansamblul mixt Openville, prima de acest fel din Timişoara. Situată în proximitatea Iulius Mall, aceasta va fi printre cele mai mari din ţară, cu o capacitate de peste 900 de locuri. Lucrările vor începe în primăvară şi vor fi finalizate în toamnă.

Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall şi cu cele care urmează a fi amenajate în Openville, vor fi în total aproximativ 4.050 de spaţii de garare disponibile în ansamblul urbanistic.

Pentru a facilita accesul clienţilor direct în interiorul Iulius Mall, parcarea supraetajată va fi conectată de centrul comercial printr-o pasarelă pietonală.

Parcarea va avea şase niveluri (demisol, parter şi patru etaje), pe o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 mp. Construcţia va fi dotată cu cele mai noi tehnologii de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu instalaţii de supraveghere video. Totodată, va beneficia de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.

Tot în primăvară, compania IULIUS va demara lucrările de construcţie la alte trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă însumată de 73.000 mp. Cele trei imobile vor fi livrate pe piaţă într-un termen cuprins între 12 şi 18 luni. În total, ansamblul Openville Timişoara va include şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 130.000 mp, în ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul ţării. Din această suprafaţă, 18.000 mp au fost deja livraţi, în UBC 2, iar alţi 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în luna iunie, în clădirea UBC 1.

În acest an, sunt programate şi lucrările de extindere a Iulius Mall Timişoara, cu o suprafaţă de 60.000 mp. Peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni de recreere, în interior şi în aer liber, se vor regăsi, la finalul lucrărilor, în cei 131.000 mp închiriabili de retail ai ansamblului Openville. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp.

Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro a companiei IULIUS. Acesta va fi primul proiect mixt din vestul ţării, care va reprezenta o destinaţie de lifestyle completă şi polul birourilor din întreaga regiune.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*