Eveniment

O primăvară de “Sentimente” cu Loredana, la Timișoara

O primăvară de “Sentimente” cu Loredana, la Timișoara

Anul acesta, primavara vine cu cele mai frumoase sentimente! Loredana începe pe 1 martie turneul național “Sentimente”, care va cuprinde concerte în mai multe orașe din România. Artista va încheia turneul pe 22 martie în Timișoara, cu un concert extraordinar la Filarmonica “Banatul”.

Turneul “Sentimente” se va desfășura între 1-22 martie în 13 orașe din țară. La Timișoara, evenimentul are loc 22 martie, ora 19.30, Filarmonica “Banatul”.

Potrivit organizatorilor, în noiembrie anul trecut, Loredana a susținut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul “Sentimente” a fost asemenea unei uși deschise direct în sufletul artistei. Spectatorii au călătorit prin viața și activitatea Loredanei, trecând de la speranță și inocența copilăriei până la recunoștiința dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare dată audiența cu un show complex, un spectacol multisenzorial. Cu o carieră de 30 de ani în care s-a reinventat și a inovat continuu, așa cum nu a mai făcut-o vreodată un alt artist român, Loredana este un icon al industriei muzicale.

Biletele pentru concertul “Sentimente” se găsesc la Agenția Filarmonicii, la Agenția Operei Naționale Române și online, pe eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 100 lei – VIP, 80 lei – categoria I.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*