Life-style

Gaițele, un nou spectacol cu vedete la Timișoara pe scena Operei Naționale

Gaițele, un nou spectacol cu vedete la Timișoara pe scena Operei Naționale

O capodoperă interbelică într-o admirabilă distribuție: spectatorii timișoreni pentru care teatrul este sinonim cu marile sale vedete o vor revedea pe Florina Cercel jucând rolul rolul Anetei Duduleanu într-o nouă montare a piesei ”Gaițele”, de Al. Kiriţescu.

Unica reprezentație a spectacolului în această stagiune la Timișoara va avea loc în 10  aprilie 2017, de la ora 20, pe scena Operei Naționale Române. Florina Cercel îi va avea alături, în distribuție, pe Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu și Sebastian Bălășoiu, într-un decor imaginat de Mc Ranin.

Briliantă piesă despre românismul de ieri şi de azi, cu savuroase replici în care comicul devine un adevărat torent de nuanţe, de la umorul frust la tachinarea fină, de la râsul sănătos şi gestul buf, la sarcasmul monden, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” este o satiră socială în care, mărturisea autorul ei,“ m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Biletele pentru acest spectacol au, în funcție de locuri, prețuri de 80 sau 100 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*