Cultură

3C, un ”randevu” teatral de excepție la Timișoara

3C, un  ”randevu” teatral de excepție la Timișoara

Artmedia a adus de-a lungul celor 25 de ani de existență spectacole de neuitat ca Danaidele, Hamlet, Don Juan, Numele Trandafirului, Șatra, Cocoșatul de la Notre Dame, Dineu cu proști și nu în ultimul rând două spectacole ale celebrului Shakespeare’s Globe, Romeo și Julieta și Regele Lear. De aceea, Radu Beligan a caracterizat Artmedia “Un Teatru al Teatrelor”.

A 25-a stagiune va aduce în prim plan realizatori de excepție, artiști cu har, care ne-au încântat cu arta lor miraculoasă.

Sub genericul 3C, Florina Cercel, Ion Caramitru și Corneliu Murgu ne vor încânta într-un memorabil spectacol cu realizări artistice neobișnuite, dezvăluindu-ne mistere ale scenei si ale vietii cu farmecul care-i caracterizează.

De această dată spectacolul va fi învăluit într-o atmosferă cu totul deosebită, în acordurile Art Kammerorchester condusă de îndrăgitul dirijor Peter Oschanitzky.

Spectacolul va avea loc în sala Operei Naționale, în data de 6 martie, de la ora 19. Biletele se găsesc la caseria Operei Naționale. Preț: 80 lei, 60 lei, respectiv 30 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*