Eveniment

Podea burdușită cu țigări de contrabandă din Serbia

Podea burdușită cu țigări de contrabandă din Serbia

Polițiștii Secției Regionale Transporturi Timișoara au descoperit 2.800 de țigarete de contrabandă disimulate sub podeaua unui automotor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 23 spre 24 februarie, polițiștii Secției Regionale Transporturi Timișoara au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională în trenurile de călători.

Astfel, în jurul orei 02.30, în trenul de călători care circula pe relația Vrsac (Serbia) – Timișoara, polițiștii au descoperit 2.800 de țigarete netimbrate corespunzător, disimulate sub podeaua automotorului.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, polițiștii continuând cercetările în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

Conform art. 270 din Legea 86/2006 ,,introducerea sau scoaterea din tara, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal constituie infracțiunea de contrabanda si se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*