Eveniment

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În data de 22 februarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice Sandu H., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Teleorman, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 3 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*