Life-style

Primăvara începe la Iulius Mall cu concerte, târguri de mărțișoare și antichități

Primăvara începe la Iulius Mall cu concerte, târguri de mărțișoare și antichități
Adora Beauty

Zile pline de distracție se anunță la Iulius Mall Timișoara. De un week-end cu o agendă bogată în evenimente, dedicate întregii familii, vor avea parte clienții celui mai mare mall din afara Capitalei.

Dragobete, sărbătoarea autohtonă a iubirii, este sărbătorită de Iulius Mall Timișoara, de la ora 19.00, cu un spectacol ritmat. Îndrăgostiții sunt invitați să cânte alături de perechea lor cântecele de dragoste ale artiștilor îndrăgiți, Alex Velea și Antonia. Cadoul muzical este oferit de Iulius Mall, în data de 24 februarie, în food court, tuturor celor care doresc să se distreze de Dragobete, într-un mod autentic românesc. Concertul cu melodii antrenante le va oferi prilejul de a-și invita jumătatea la dans.

În plus, vineri, la ora 17.00, va fi desemnat, prin tragere la sorți, și câștigătorul campaniei „Iarna, tu ești vara mea!”. Cel mai norocos client Iulius Mall Timișoara va fi răsplătit pentru pasiunea de a face cumpărături cu o vacanță exotică, alți trei vor merge la o cină romantică, alături de persoana iubită, la restaurantul La Strada, și tot atâția vor primi sesiuni de răsfăț în doi, la Oriental Beauty & Spa. Primii 100 de participanți ai fiecărei zile de campanie vor fi recompensaţi cu ciocolată sau sucuri delicioase.

De vineri până miercuri, în perioada 24 februarie – 1 martie inclusiv, venirea sezonului verde este marcată la Iulius Mall Timișoara printr-un târg tematic. Expo Mărțișor reunește, la demisolul mall-ului, artizani ai lucrului manual și nu numai, care le propun clienților să aleagă simboluri ale primăverii unicat, din hârtie, piele, fimo, mărgele, ceramică, în culori și forme jucăușe. Varietatea de opțiuni îmbină tradiționalul cu modernul, astfel încât să acopere toate preferințele. În plus, vor fi prezentate și sugestii de cadouri handmade pentru Ziua Femeii.

De vineri până duminică, nostalgicii pot opta și pentru mărțișoare cu patina timpului. Târgul de Antichități se va desfășura la parterul Iulius Mall și va aduna colecționari din toate colțurile țării. Pasionații de artă și obiecte ancorate în trecut pot admira și cumpăra: mic mobilier, piese de numismatică, filatelie, bijuterii, ceasuri, porțelanuri, tablouri, decorațiuni și alte articole ale căror povești așteaptă să fie spuse.

Pentru cei care sunt mărinimoși și care vor să îmbine oferirea unui cadou cu o faptă bună, sâmbătă (25 februarie) și duminică (26 februarie), între orele 10.30 și 14.00, pot adopta un necuvântător. Evenimentul, organizat de Asociația Patrocle, își propune să găsească un cămin prietenos pentru patrupedele fără stăpân.

Dacă este duminică, este zi cu teatru pentru prichindei. Cei mici sunt așteptați la o nouă întâlnire cu fascinantele povești spuse de marionete, de la ora 12.00, în zona food court.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*