Educație

Ziua Porților Deschise la singura școală ortodoxă din Timișoara

Ziua Porților Deschise la singura școală ortodoxă din Timișoara

Şcoala “Sfântul Antim Ivireanul” organizează ZIUA PORŢILOR DESCHISE în data de 23 februarie 2017, între orele 14-18, la sediul aflat pe Bv. Liviu Rebreanu nr. 35.

În cadrul evenimentului participanții se vor putea implica în activități sportive, jocuri și ateliere de creativitate, vor face pe reporterii, vor afla povestea unei semințe și despre Sfântul Luca al Crimeei și vor descoperi câteva minunății ale țării noastre. Programul evenimentului în detaliu îl puteți consulta aici: http://www.scoalaortodoxa.ro/docs/Program-2017.pdf.

Ziua Porților Deschise se adresează în egală măsură părinţilor și copiilor de clasele primare și gimnaziale. Pentru aceşti părinţi va fi un bun prilej să primească răspunsuri la toate întrebările, preocupările şi curiozităţile lor legate de Şcoala Ortodoxă “Sfântul Antim Ivireanul” şi să se convingă singuri dacă această şcoală este alegerea cea mai bună pentru copiii lor.

Publicul larg este în aceeaşi măsură binevenit, având ocazia să vadă şi să afle nemijlocit modul în care eforturile comunităţii se oglindesc în creşterea şi educarea acestor copii şi, totodată, modul în care legătura firească cu biserica contribuie ziditor la formarea lor ca oameni de nădejde ai societăţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*