Life-style

Vizi Imre şi TM Groove sărbătoresc Dragobetele, alături de studenţii liberali

Vizi Imre şi TM Groove sărbătoresc Dragobetele, alături de studenţii liberali

Unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român rezistă! Numărăm orele, minutele și secundele până la aniversarea dragostei, pe stil românesc, la Balul Dragobetelui, tradiție a Cluburilor Studențești Liberale din Timiș, eveniment ajuns la ediția a X-a. Balul va avea loc vineri, 24 februarie 2017, de la ora 21:00, în Club 30. Intrarea va fi liberă!

Tinerii îndrăgostiți sunt invitați să își sărbătorească dragostea în stil românesc. CSL Timiş a pregătit pentru ei o seară de neuitat și un spectacol pe cinste cu momente muzicale, voie bună, dans și multe premii surpriză. „Unele tradiţii nu se schimbă. Chiar dacă în cei 10 ani de existenţă a Balului studenţii s-au schimbat, echipa CSL Timiş a dus mai departe acest eveniment de suflet al filialei PNL Timiş, pentru că ne dorim să promovăm valorile şi tradiţiile româneşti. Fac o invitație tuturor tinerilor timișoreni să se alăture, vineri seară, petrecerii noastre și să marcăm împreună Sărbătoarea Iubirii la români”, spune Ciprian Trocan, președintele CSL Timiș.

Ca în fiecare an, participanţii vor avea parte de un concurs de perechi, probe surpriză și premii puse la dispoziție de organizatori, alte momente artistice, dar și de un concert susținut de Vizi Imre, fost finalist la emisiunea „Vocea României” şi finalist la Eurovision România, care va cânta alături de formaţia The TM Groove.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*