Life-style

Umaniștii sărbătoresc Dragobetele, la Timișoara

Umaniștii sărbătoresc Dragobetele, la Timișoara

Azi e Dragobetele, se sărută fetele! – sub această urare din moși strămoși, umaniștii Mariei Grapini se reunesc, vineri, 24 februarie, pentru a sărbători unul dintre cele mai frumoase momente ale primăverii! În fiecare an, pe 24 februarie, românii de pretutindeni sărbătoresc Dragobetele, moment cu o simbolistică aparte și interesantă. Din vremuri îndepărtate, sărbătoarea zice se că reprezintă atât începutul – renașterea naturii – cât si sfârșitul “desfrâurilor lumești”, deoarece începe Postul Sfânt al Paștelui.

Organizația de Tineret a PPU-sl, partid condus de către europarlamentarul Maria Grapini, punctează Dragobetele…chiar de Dragobete, printr-o acțiune inedită și interesantă: o seară de dans și veselie, dedicată iubirii, desfășurată la Timișoara, într-o companie simbolică și solidă: tineri și seniori, împreună!

“Mă bucură acțiunea organizației noastre de tineret, este mai mult decât o surpriză plăcută! Tinerii umaniști au gândit această seară de Dragobete, cot la cot cu membrii Asociației Seniorilor din Timișoara, într-o frumoasă comuniune a iubirii aș spune, căci iubirea nu are vârstă! Va fi ceva inedit și emoționant, sunt mândră să girez un astfel de partid, care nu uită CINE contează cu adevărat, CINE merită prețuit și sărbătorit: OMUL și îndeosebi omul care iubește!”, a declarat Maria Grapini.

Seara de Dragobete a fost gândită sub forma unui concurs între cupluri, deja existente sau create ad-hoc, cu cele mai frumoase declarații de dragoste, cu detalii inedite despre această sărbătoare, cu probe de dans, dar și cu numeroase surprize. Maria Grapini va face parte din juriul acestui concurs, alături de membri ai Asociației Seniorilor din Timișoara.

Se anunță, așadar, un eveniment umanist original, dedicat Dragobetelui – considerat în mitologia românească zeul tineretii, al veseliei dar si al iubirii.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*