Administrație

A fost aprobat contractul cadru de închiriere al stadionului “Dan Păltinișanu”, dar și tarifele pentru 2017

A fost aprobat contractul cadru de închiriere al stadionului “Dan Păltinișanu”, dar și tarifele pentru 2017
Adora Beauty

Consiliul Județean Timiș a aprobat miercuri în ședința de plen contractul cadru de închiriere a Stadionului “Dan Păltinișanu” pentru 2017. Șeful CJ, Călin Dobra susține că suma pe care autoritățile trebuie să o recupereze de la clubul de fotbal este de 183 mii lei.

Astfel, contractul prevede că la patru chirii neplătite, înțelegerea se reziliază de drept. Potrivit lui Călin Dobra, s-au făcut demersurile necesare pentru recuperarea banilor pe care Consiliul Județean trebuie să îi primească de la ACS Poli.

Am făcut un demers pe care-l consider foarte bun, și anume, a fost aprobat un contract de cesiune de creanțe, contract ce va fi transmis după ce va fi semnat cât mai repede de către aparatul de specialitate și de către mine la nivelul Consiliului Judetean și apoi de reprezentanții clubului, va fi transmit către Liga Profesionistă de Fotbal, unde sunt banii care trebuie să meargă spre Poli. Acești bani vor intra direct în contul Consiliului Județean, recuperând debitul și penalitățile pe care le avem la ora actuală la Culbul Poli. O valoare de aproximativ 183 mii lei”, spune Călin Dobra, șeful CJ Timiș.

Reamintim, tariful de închiriere ocazională pentru evenimente sportive / concerte rămâne la fel ca cel de anul trecut: 5.000 lei, fără nocturnă, respectiv 6.000 lei, cu nocturnă plus T.V.A și plata utilităților.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*