Sport

Măsuri de asigurare a ordinii publice la meciul de fotbal ACS Poli Timişoara – CSM Politehnica Iaşi

Măsuri de asigurare a ordinii publice la meciul de fotbal  ACS Poli Timişoara – CSM Politehnica Iaşi
Adora Beauty

Peste 30 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Timiş, I.S.U. Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele ACS Poli Timişoara şi CSM Politehnica Iaşi, ce va avea loc luni, 20 februarie, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara, începând cu ora 18.00.

Accesul spectatorilor în incinta arenei  se va face începând cu ora 16.00, pe bază de bilete şi abonamente, fiind deschise trei porţi: E, M şi L. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara. În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice, între orele 16.00 şi 20.00.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care pot duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

 

 

(Foto: ProSport.ro)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*