Social

Trafic îngreunat. Se circulă în condiţii de iarnă, în județul Caraş-Severin

Trafic îngreunat. Se circulă în condiţii de iarnă, în județul Caraş-Severin

Drumurile naţionale şi cele judeţene sunt deschise traficului în judeţul Caraş-Severin, însă se circulă în condiţii de iarnă.

”Drumurile naţionale sunt deschise. Nu am întâmpinat probleme până în momentul de faţă. Se acţionează cu utilaje pe toate drumurile”, a declarat duminică Simona Drăgoi, dispecer de serviciu la Direcţia Regională pentru Drumuri şi Poduri Timişoara.

Şi drumurile judeţene sunt deschise traficului, inclusiv în zonele montane, spre Muntele Semenic şi spre Muntele Mic.

”Ninge de azi-noapte, dar intervenim pe toate drumurile cu utilaje. Şi drumul spre Muntele Semenic este deschis şi se intervine în permanenţă cu utilajele, la fel ca şi pe Muntele Mic. De asemenea, pentru că multă lume este interesată, drumul Văliug – Slatina Timiş este şi el deschis. Nu se acţionează cu antiderapant, pentru că zăpada îl acoperă imediat, dar operatorii economici acţionează pe trasee cu utilajele de deszăpezire”, a precizat Laurenţia Munteanu, dispecer de serviciu la Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat al judeţului Caraş-Severin.

Conducătorilor de autovehicule li se recomandă să adapteze viteza la condiţiile de drum, să circule cu maximă prudenţă şi să aibă maşinile echipate corespunzător pentru iarnă. Înaintea efectuării oricărei deplasări, şoferii sunt sfătuiţi să se informeze asupra condiţiilor de circulaţie pe aceste drumuri.

Sursă: Agerpres

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*