Administrație

Ministrul Transporturilor despre lotul 2 Lugoj-Deva: “M-au dezinformat total. Vor suporta consecințele”

Ministrul Transporturilor despre lotul 2 Lugoj-Deva: “M-au dezinformat total. Vor suporta consecințele”

Situație incredibilă în ceea ce privește deschiderea circulației pe locul 2 al autostrazii Lugoj-Deva. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent astăzi în județul Timiș și a vizitat tronsonul din autostrada Lugoj – Deva care urmează să fie dat în folosință.

Acesta spune că a fost mințit și dezinformat de către membri care au participat la acest proiect. Reamintim, săptămâna trecută o comisie de la minister a fost pe autostradă pentru a verifica dacă tronsonul respectiv poate fi recepționat.“Nu se poate avansa un termen pentru deschiderea circulației în acest moment. S-a mai întâmplat acest lucru, dar avansarea acestuia a plecat de la o minciună. Urmează o nouă expertiză și după finalizarea acesteia vom deschide circulația. Nu vreau să dau acum termene fixe, dar într-un viitor apropiat se va putea circula”, a declarat la Timișoara, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Ceilalţi 13,6 kilometri din lotul 2 al tronsulului Lugoj-Deva vor fi finalizaţi însă abia în 2020. Investiţia este de 562 de milioane lei.

Ministrul Transporturilor a vorbit și despre Centura de sud a Timișoarei, lucrare a cărei execuție va fi scoasă la licitație la finalul lunii martie. “Centura de sud a Timișoarei este un proiect prioritar atât pentru oraș, cât și pentru Ministerul Transporturilor. Bani pentru execuția acesteia există, îi avem prevăzuți în buget și vor fi alocați după ce toate procedurile vor fi încheiate. Și descărcarea de pe autostradă la Sânandrei este un proiect prioritar pentru noi, cu această lucrare suntem în proceduri”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*