Life-style

Unde găsești haine de designer și accesorii lucrate manual

Unde găsești haine de designer și accesorii lucrate manual

O nouă ediție a Vintage Bazaar-ului – cel mai cunoscut târg al creatorilor din zona de vest a țării, are loc la PORTO ARTE în TIMIȘOARA în perioada 18-19 februarie.

Veti avea parte de o expoziţie marca #ArtisansTM cu obiecte de artă, design și decor, accesorii lucrate manual și haine create de designeri vestimentari.

Artisans Bazaar pune accent pe artizanii deosebiţi pe care îi promovăm sub o denumire care îi caracterizează cel mai bine. Sunt pregătiți să revină cu noile colecții şi creaţii la prima ediție de anul acesta.

Nu va lipsi nici de această dată Roata Norocului, unde pe lângă premiile puse la bătaie de artizanii prezenți la târg, puteți câștiga cărți oferite de Librăria La Două Bufnițe și bilete la spectacolele susținute Teatrul Național din Timișoara.

În cadrul  Artisans Bazaar, organizația Noua Acropolă propune două ateliere creative, pictură pe basorelief și atelier de Ikebana iar Teatrul Portabil vă invită duminică de la ora 17:00  tot în cadrul târgului, la un Show de improvizație folclorică în context urban.

Evenimentul este organizat de Noi Re-Creăm.

Orar: 10:00 – 20:00

Bilet de intrare: 5 lei


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*