Social

Greva lucrătorilor poştali din Belgia afectează traficul trimiterilor internaţionale

Greva lucrătorilor poştali din Belgia afectează traficul trimiterilor internaţionale

Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi faptul că, potrivit operatorului poştal desemnat din Belgia, începând cu 3 februarie 2017 pe o perioadă nedeterminată, într-unul din centrele sale de cartare se desfăşoară o grevă neanunţată.

Astfel, este posibil să apară întârzieri în traficul trimiterilor internaţionale de corespondenţă şi colete pe relaţia Belgia.Totodată, operatorul poştal desemnat din Guatemala a informat că, începând cu 1 februarie 2017, şi-a reluat activitatea în ceea ce priveşte operaţiunile de poştă internaţională.

Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor si partenerilor şi îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii şi va gestiona cât mai eficient posibil situaţia.

Orice reclamaţie legată de calitatea serviciilor poştale prestate de Poşta Română poate fi trimisă pe adresa de mail infopost@posta-romana.ro. De asemenea, clienţii au la dispoziţie numerele de telefon: 021 9393, 021 9393 111.

(Foto: rfi.ro)

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*