Eveniment

Accident grav la granița ungaro-română

Accident grav la granița ungaro-română

Forțe ale ISU Arad și ISU Timiș au intervenit, miercuri dimineața, în cazul unui carambol rutier produs în Ungaria, la 2 km de Nădlac. Accidentul, în care a fost implicat şi un autocar cu pasageri români, s-a produs pe sensul de intrare înspre România.

Două autospeciale transport personal și victime multiple, o unitate de terapie intensivă din cadrul ISU Timiș și trei echipaje SMURD de la ISU Arad și patru ambulanțe din cadrul Serviciul de Ambulanță Arad au fost trimise la fața locului pentru acordarea primului ajutor și salvarea victimelor.

Elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Arad este prealertat, la acest moment, pentru a interveni, în cazul în care situația o impune.

Cel puțin trei oameni au decedat în accidentul din Ungaria, iar alte 15 persoane sunt rănite, potrivit ultimelor informații. Șeful ambulanței Arad, Mircea Merea spune ca echipajele ISU Arad și ISU Timiș urmează să transporte victimele la spitalul din Szeged.

În accidentul produs pe autostrada Szeged-Nădlac  au fost implicate trei TIR-uri, mai multe mașini și un autocar cu pasageri români.

 

(Sursa: Radio Timișoara/ FOTO: IGSU)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*