Turism

5 destinații care-ți vor reda fericirea

5 destinații care-ți vor reda fericirea

Să călătorești este cel mai plăcut, și toată lumea iubește să cunoscă locuri și lucruri noi. Pe lângă destinațiile frumoase din țara noastră, la fel de apreciate sunt și locurile din străinătate, despre care se spune că sunt destinații care te fac fericită din cap și până-n picioare.

Fericirea este, desigur, o stare de spirit. Dar, vitamina D ne face să ne simțim mai bine, ceea ce înseamnă că soarele este important pentru bunăstarea noastră. Și spațiile liniștite ne calmează, ceea ce este sănătos pentru minte, trup și suflet. Destinațiile de călătorie te fac să te simți mai fericită aproape imediat.

Iată care sunt cele cinci destinații fericite:

Valparaiso, Chile

Orașul colorat Valparaiso din Chile se află pe primul loc. Cu marea pe de o parte și cu casele colorate pe de alta și cu o scenă a artei, cu siguranță zâmbetul apare pe față atunci când le vezi.

Bay of Islands, Noua Zeelandă

Destinația Bay of Islands din Noua Zeelandă este perfectă pentru cei care iubesc să se plimbe cu barca. Fiind o zonă sub-tropicală, atunci când ajungi te eliberezi de absolut tot stresul și te calmezi în doar câteva secunde.

Pacific Rim highway, Canada

Este adevărat că oamenii din Canada sunt cei mai frumoși. Și, atunci, de ce să nu vrei să fii în preajma acestor și să te molipsești și tu de fericire? În plus, poți vizita foarte multe locuri, care-ți vor lăsa cele mai frumoase amintiri.

Koh Samui, Thailanda

Unii cred că fericirea vine la pachet. Alți îi atribuie noroc și faimă. Pentru alții, fericirea înseamnă liniște sufletească și pace. Dacă ești una dintre persoanele care muncesc foarte mult, dar vrei să-ți iei o vacanță, Thailanda este destinația perfectă. Acolo ai unde să te eliberezi de tot stresul acumulat.

Oahu, Hawaii

Soare, mare, nisip, coronițe făcute din flori, cine nu iubește această destinație de vacanță. Alege să stai în paradis pentru o săptămână și să te încarnezi cu fericirea.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*