Eveniment

Furturi pe bandă rulantă în Timiş

Furturi pe bandă rulantă în Timiş

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție pe raza localității Grabaț, în scopul documentării activității infracționale a patru tineri bănuiți de tâlhărie. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

În 13 februarie, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Sânnicolau Mare, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Grabaț, la persoane bănuite de tâlhărie. În fapt, în noaptea de 12 spre 13 februarie, în jurul orei 02.30, patru tineri, cu vârste între 17 și 25 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în locuința unei femei, iar, prin violență, ar fi deposedat-o de 100 de lei, un topor și produse alimentare.

Astfel, în scopul probării activității infracționale a celor în cauză, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unuia dintre bănuiți, unde au depistat o parte din bunurile sustrase.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

De asemenea, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei, în urma investigațiilor efectuate, au identificat doi tineri, de 22 și 25 de ani, bănuiți de furtul a 10 țevi metalice ce susțineau gardul împrejmuitor al unui parc petrolier. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 12 spre 13 februarie, cei în cauză ar fi sustras 10 țevi metalice ce susțineau gardul împrejmuitor al unui parc petrolier situat pe raza localității Calacea.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanților parcului petrolier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*