Eveniment

Doi puşti, prinşi rapid de Poliţia Locală după ce au furat o maşină

Doi puşti, prinşi rapid de Poliţia Locală după ce au furat o maşină

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în Piața Libertății, au observat, în jurul orei 01.30, un autoturism care a pătruns în perimetrul pieței. Maşina se deplasa încet, iar când patrula s-a apropiat de autoturism, din mașină au coborât doi tineri, care au fugit spre Piața Unirii.

Polițiștii locali i-au reținut imediat, iar în urma legitimării s-a stabilit că persoanele în cauză se numesc P.C., de 16 ani, și P.F., de 14 ani, ambii din Lupeni – Hunedoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite mai multe chei fixe, una inelară și șurubelnițe. Întrebați de ce au fugit de patrula de polițiști locali, cei doi au declarat că au găsit autovehiculul marca Fiat pe str. Gheorghe Lazăr nr. 8 pornit și cu cheia în contact și, profitând de neatenția proprietarului, au furat autovehiculul.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de autoturisme. Între timp, proprietarul mașinii s-a prezentat și el la Secția 1, unde a depus plângere reclamând că i s-a furat autoturismul de pe str. Gheorghe Lazăr.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*