Life-style

Căsătorii de o zi şi alte surprize la Iulius Mall

Căsătorii de o zi şi alte surprize la Iulius Mall

Mâine, la Iulius Mall, iubirea va pluti în aer! De Valentine’s Day, vino la Iulius Mall să îţi sărbătoreşti dragostea şi să te distrezi împreună cu persoana iubită! Dacă vrei să experimentezi o zi de mariaj, maestrul de ceremonii de la mall te aşteaptă între orele 16.00 – 21.00, la etaj, în zona magazinului Intersport. Ca dovadă a jurământului făcut, veţi primi şi un certificat de căsătorie.

Vrei să îţi aminteşti întotdeauna de această zi specială? Photo corner-ul cu tematică de Valentine’s Day va fi pregătit în zona „căsătoriilor pentru o zi”, între orele 16.00 – 21.00. Instantaneele simpatice cu voi doi vor fi postate pe pagina de Facebook a Iulius Mall Timişoara.

Plănuieşti o cină romantică, într-un cadru memorabil? Alege restaurantele şi cafenele din mall, locaţii care au pregătit fiecare o „masă a îndrăgostiţilor”, special amenajată de Valentine’s Day, iar Cupidon te va surprinde cu daruri dulci.

Nu vor lipsi surprizele muzicale, oferite de copiii de la şcoala de muzică ProMuzica, iar aceştia vor cânta cele mai frumoase melodii de dragoste, de la ora 17.00.

Nu uita! Până pe 24 februarie inclusiv, cei care fac shopping din Iulius Mall pot fi premiaţi. Cumpără în valoare de minimum 100 de lei, înscrie-te la tombola campaniei „Iarna, tu eşti vara mea!”, iar de Dragobete te poţi număra printre câştigătorii premiilor de răsfăţ oferite prin tragere la sorţi: o vacanţă exotică în valoare de 2.000 de euro, trei cine romantice la restaurantul La Strada şi tot atâtea sesiuni de masaj şi relaxare pentru cupluri, la Oriental Beauty & Spa. Pentru că iubirea este dulce, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile de campanie vor fi recompensaţi cu ciocolatată sau sucuri delicioase.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*