Eveniment

Un tânăr a fost lovit mortal de tren, în Arad. Asculta muzică la căști

Un tânăr a fost lovit mortal de tren, în Arad. Asculta muzică la căști

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost lovit mortal de tren, în județul Arad, nefericitul eveniment petrecțndu-se în timp ce acesta asculta muzică la căști.

Jurnaliștii de specialarad.ro au descoperit o coincindență tulburătoare între moartea lui Matei și un alt deces, care a avut loc în 2012. Fratele lui Matei, Samuiel, care avea 18 ani, a murit autnci, când mergea spre școală, la Liceul de Artă, tot lovit de tren. Incidentul a avut loc tot în triajul Gării Arad și tot din cauza muzicii ascultate la căști.

Vineri, 10 februarie, la fel ca în fiecare zi, a plecat de acasă spre serviciu. Dar nu a apucat să ajungă prea departe, fiind lovit mortal de un tren, chiar pe strada pe care locuia.

Se pare că băiatul ar fi avut căștile telefonului în urechi, la care asculta muzică și, din acest motiv, nu ar fi auzit zgomotul trenului care se apropia fatal de el.

„Vineri, în jurul orei 14.45, polițiștii de la Transporturi Feroviare au fost sesizați despre faptul că un tren care circula pe relația Brașov-Curtici-Budapesta ar fi surprins și accidentat mortal un tânăr de 20 de ani care se afla în traversarea liniilor de cale ferată” – a precizat, pentru Aradon, Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Polițiștii s-au deplasat la locul accidentului, efectuând primele cercetări. Lângă tânărul lovit de tren a fost găsit telefonul lui mobil, care era conectat la căști.

Tânărul, pe nume Matei, era un practicant de parkour, prietenii săi plângându-i acum dispariția.

Acum un an, un al tănăr, din județul Constanța, olimpic, a fost lovit mortal de un tren în timp ce asculta muzică la căști, neauzind trecerea acestuia.

 

Sursa: libertatea.ro


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*