Life-style

Timişorenii sunt invitaţi şi anul acesta să pună lacătele iubirii pe pasarela de la Parcul Copiilor

Timişorenii sunt invitaţi şi anul acesta să pună lacătele iubirii pe pasarela de la Parcul Copiilor

”Podul Îndrăgostiților – Lacătele Iubirii” a ajuns la cea de-a patra ediție și este un eveniment organizat de către clubul Rotaract Timișoara Cetate pentru a celebra iubirea prin simbolistica lacătelor.

În ziua de 14 februarie, membrii clubului Rotaract Timișoara Cetate organizează cu ocazia sărbătorii Valentine’s Day proiectul intitulat ”Podul Îndrăgostiților – Lacătele Iubirii”. Evenimentul ajuns la cea de a patra ediție va avea loc pe Pasarela Ioan Polen (podul pietona adiacent Pacului Copiilor), între orele 12:00-17:00, având și în acest an scopul de a celebra dragostea simbolizată prin “lacătele iubirii” pe care membrii clubului Rotaract Timișoara Cetate le vor oferi timișorenilor care vor participa la acest proiect.

Așadar vă invităm să prindeți un lacăt, acest simbol al iubirii și angajamentului – o memorie demnă de a fi prețuită pentru întreaga viață. Este ușor sa iubești pe cineva cu adevărat – a avea un iubit, o iubită, un prieten sau un membru al familiei care te face sa te simți fericit și împlinit – dar nu este întotdeauna ușor să le faci cunoscut acest lucru și să știe exact ceea ce simți pentru ei. Veniți să puneți lacăt iubirii!, au transmis organizatorii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*