Turism

Cel mai mare târg de turism din Banat are loc în zilele de Mărțișor

Cel mai mare târg de turism din Banat are loc în zilele de Mărțișor

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și Agenţia de Publicitate şi Marketing Atu Advertising anunță că vor organiza în perioada 3 – 5 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, Târgul de Turism “Vacanța”, cel mai mare eveniment de profil din vestul ţării.

Vor participa peste 25 de agenții de turism cu oferte de vacanţă în ţară şi în străinătate, cu reduceri între 10 și 30 la sută. Persoanele care își doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate.

La cea de-a patra ediție a târgului de turism, sunt anunțate oferte pentru destinații exotice: Mexic şi Republica Dominicană, Bali, Caraibe, dar și aproape de Europa și de continent: Costa Brava, Costa Blanca, Antalya, Grecia, Norvegia, Insulele Canare, Maroc sau Madeira, Turcia.

Reprezentanții ANAT din vestul României spun că se așteaptă ca anul acesta să crească interesul pentru vacanțele în țară.

“Este cea de-a patra ediţie a târgului de turism şi ne-am propus să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu pachete de vacanţă complete şi cât mai diverse. Anul acesta am organizat mai devreme evenimentul pentru a menţine preţurile cât mai scăzute, suntem încă în perioada de early booking. Principalele destinaţii de vacanţă de vară sunt: Grecia Continentală, Grecia Insulară, vor fi foarte multe oferte pentru Turcia, Spania, Italia, Croaţia, Muntenegru sau Portugalia. Credem că participanții la târg vor fi interesați foarte mult de România, din două considerente: ofertele sunt tot mai atractive și diverse, iar evenimentele tensionate din Europa și din lume îi determină pe mulți să aleagă destinații aproape de casă”, a spus Raluca Ungureanu, prim-vicepreşedinte ANAT – Regiunea Vest.

Persoanele care preferă un transport comod și rapid vor putea alege pachete de concediu cu transport în regim charter. Destinațiile spre care se va zbura anul acesta de pe Aeroportul Internațional Timișoara sunt Grecia – Creta, Zakynthos, Santorini, Spania – Palma de Mallorca, Costa Blanca și Costa Brava, Turcia – Antalya. Zborurile charter vor începe din luna iunie și vor dura până în septembrie.

Şi anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism 2017, pentru care publicul va avea un rol important în desemnarea câştigătoarei. Copiii vor avea parte de multă atenție, la locul de joacă special amenajat pentru ei, astfel încât părinții să poată solicita în voie informații despre ofertele de vacanță.

O veste bună pentru timișoreni este parteneriatul de mobilitate cu UBER, care oferă un transport gratuit celor care vin la Târgul de Turism Vacanța și își instalează aplicația. Detaliile despre cum pot participanții să beneficieze de o cursă gratuită vor fi anunțate pe pagina de Facebook a târgului.

Programul târgului va fi în intervalul orar 10.00 – 19.00, în toate cele trei zile, cu intrare gratuită.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*