Eveniment

Percheziții la traficanții de arme din comuna timișeană Brestovăț  

Percheziții la traficanții de arme din comuna timișeană Brestovăț  

Descinderi în această dimineață la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au ridicat trei arme confecționate artizanal, 50 de cartușe și mai multe dispozitive și unelte folosite la confecționarea armelor și muniției, în urma unei percheziții efectuate pe raza comunei Brestovăț.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii ianuarie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bănuiții, doi bărbați de 25 și 28 de ani, ar deține la domiciliu arme și muniție, confecționate artizanal. În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme confecționate artizanal, 50 de cartușe și mai multe dispozitive și unelte folosite la confecționarea armelor și muniției.

Poliţiştii continuă cercetările, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*