Life-style

Patricia Kaas cântă în Parcul Rozelor din Timișoara

Patricia Kaas cântă în Parcul Rozelor din Timișoara

Patricia Kaas va concerta, vara aceasta, în Parcul Rozelor din Timișoara.

Artista fraceză revine în țara noastră cu două concerte, patru ani distanță de la ultimul său spectacol în România. Patricia Kaas va ajunge la București pe 24 iunie, la Sala Palatului. Concertul de la Timișoara este programat în data de 26 iunie, în Parcul Rozelor. Evenimentele fac parte din turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală, anunță infomusic.ro.

Patricia Kaas s-a născut în 1966, în orașul Forbach din nord-estul Franței, într-o familie simplă. A crescut ascultând muzica măreței Edith Piaf, care determinat-o să îmbrățișeze  cariera muzicală. Patricia Kaas cântă de peste 25 de ani, în 2012 realizând un material discografic de excepție, oferit tribut predecesoarei sale, Edith Piaf.

Kaas a debutat în 1988, devenind  apreciată odată cu hiturile „Mon mec a moi” și „Mademoiselle chante le blues”.

Biletele pentru concertele susţinute de Patricia Kaas în iunie 2017 vor fi puse în vânzare pe 13 februarie. La Timișoara, biletele vor avea prețuri cuprinse între 80 și 300 de lei, iar în zilele de 13 și 14 februarie pot fi achiziționate la promoția Love Birds, respectiv două bilete la preț de unul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*