Utile

CFR Călători oferă bilete la jumătate de preţ pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete

CFR Călători oferă bilete la jumătate de preţ pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete

CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preţ pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, 14, respectiv 24 februarie 2017, în cadrul campaniei “IR Special/Oferta pentru 2”, informează compania.

“În gara vieţii opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Şi chiar dacă pare că acesta nu ne aşteaptă, merită să alergăm după el’, a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes, anunțând campania de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete.

Potrivit unui comunicat de presă al CFR Călători, reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoria la clasa 1 şi a 2-a, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio şi este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR.

Oferta vizează anumite trenuri şi nu se cumulează cu alte oferte. Tariful de rezervare a locului se achită integral, se arată în comunicat.

De asemenea, cuplurile de îndrăgostiţi sunt aşteptate de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declaraţie la megafonul din Gara de Nord Bucureşti. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook “Iubeşte şi călătoreşte!”.

CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

 

Sursa: Agerpres


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*