Life-style

După ce a impresionat o ţară întreagă levitând pe un tir, magicianul Lorenzo-Cristian este la un pas să devină cel mai bun magician din Europa

După ce a impresionat o ţară întreagă levitând pe un tir, magicianul Lorenzo-Cristian este la un pas să devină cel mai bun magician din Europa

Performanţă extraordinară pentru cel mai titrat magician din România. Pe 16 februarie, Lorenzo-Cristian va reprezenta ţara noastră la cea mai importantă competiţie de iluzionism din lume- Olimpiada Europeană de Iluzionism, care anul acesta se desfăşoară la Blackpool, în Anglia. Magicianul Lorenzo-Cristian este primul român care ajunge la un concurs de o asemenea anvergură, şi se va lupta pentru titlul de campion european, alături de cei mai buni iluzionişti de pe continent.

Competiţia, organizată de Federaţia Internaţională a Societăţilor de Magicieni (FISM), are loc o dată la 3 ani, iar la ediţia precedentă, din 2014, Magicianul Lorenzo-Cristian a reuşit să obţină locul II la numărul de puncte acumulate, reprezentând Anglia. La vremea respectivă, România nu a avut dreptul să participe la olimpiadă, anul acesta ţara nostră reuşind să bifeze o premieră, prin Lorenzo-Cristian. Categoria la care acesta concurează este Stage Illusions, cea mai voluminoasă, cea mai costisitoare categorie şi care prezintă cel mai ridicat grad de risc din competiţie.

Prezenţa lui Lorenzo-Cristian la această competiţie a fost posibilă mai ales datorită nivelului deosebit pe care a reuşit să îl atingă: este singurul român membru The Magic Circle Londra, fiind coleg cu renumiţii magicieni David Copperfield, sau Dynamo.

De asemenea, de-a lungul anilor, el a primit numeroase premii şi distincţii, în prezent este singurul magician din România care dezvoltă conceptul de magic-marketing, iar prin cel mai recent act artistic al său, din luna noiembrie, a reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Atunci, printr-un extraordinar număr de iluzionism, unic în România, a levitat deasupra unui tir, care se deplasa fără şofer.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*