Sport

Mădălin Bunoiu, ales în Biroul Federal al FRR

Mădălin Bunoiu, ales în Biroul Federal al FRR

Adunarea Generală de alegeri a Federației Române de Rugby a ales miercuri prin vot membri Biroului Federal pentru mandatul 2017-2020. Au fost prezenți 72 din 82 membrii afiliați cu drept de vot.

Printre subiectele ordinii de zi s-au aflat și alegerea președintelui, vicepreședinților, a membrilor Biroului Federal ai FRR și confirmarea validității algerilor.

La Adunarea Generală desfășurată astăzi la București, Timișoara Saracens SCM UVT a fost reprezentată de Radu Țoancă, președintele SCM Timișoara. În urma ședinței de astăzi, conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu a fost ales membru în Biroul Federal al FRR, acesta fiind propunerea clubului Timisoara Saracens SCM UVT pentru această funcție.

În ceea ce privește direcțiile de dezvoltare a în care Mădălin Bunoiu dorește să se implice amintim: acțiuni de promovare și lobby în cadrul cluburilor sportive universitare, inclusiv prin implicarea Federației Sportului Școlarși Universitar, unitate aflată în subordinea Ministerului Educației Naționale; acțiuni de promovare și lobby în universitățile de stat și private din România; inițierea și intermedierea de contacte între cluburile sportive universitare și universitățile din România cu unități similare din Europa, inclusiv prin programe de tip Erasmus+.

Realizarea de proiecte Erasmus+ cu accent pe componenta soprtivă, în speță, pe jocul de rugby; dezvoltarea rugby-ului masculin și feminin în mediul preuniversitar. Contribuția la elaborarea unui proiect pentru integrarea jucătorilor de rugby în circuitul profesional la încheierea activității de performanță, prin încurajarea acestora de a  urma studii universitare în domenii care să le permită să își continue activitatea  în lumea sportului cu balonul oval ( sport, kinetoterapie, marketing, management, Științele Comunicării.

Elaborarea unui proiect vast, la scară națională, ce vizează activitatea de voluntariat pentru promovarea rugby-ului: implicarea legendelor rugby-ului românesc, atragerea de companii mici, medii și mari pentru susținerea unor activități sportive, în special a celor rugbistice.

(Foto Agerpres)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*