Eveniment

Unde au încercat trei tineri să ascundă plicurile cu etnobotanice

Unde au încercat trei tineri să ascundă plicurile cu etnobotanice

Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat luni după-amiază, în jurul orei 16.00, pe Calea Bogdăneștilor, trei persoane care aveau asupra lor substanțe interzise din categoria etnobotanicelor.

Polițiștii locali i-au observat pe cei trei deoarece aveau un comportament suspect, unul dintre tineri încercând să fugă la vederea patrulei de polițiști locali după ce a ieșit din curtea unui imobil de pe Calea Bogdăneștilor și s-a îndreptat în grabă spre tramvaiul 5.

Mai mult, cel în cauză a încercat să ascundă două plicuri conținând fragmente vegetale sub ușa unui garaj din zonă. S-a trecut la legitimarea celor trei, stabilindu-se că se numesc G.O., de 16 ani, cu domiciliul în Iecea Mare, P.C., de 20 de ani, din Checea, și N.A., de 23 de ani, din Cenei. De altfel, ultimul dintre ei este cel care a încercat să ascundă plicurile cu substanțe interzise, afirmând că le-a cumpărat cu scopul de a le consuma împreună cu ceilalți doi.

Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4.

Reamintim că sâmbătă alți trei tineri au fost depistați de polițiștii locali în apropiere, mai exact pe str. Războieni, având asupra lor substanțe interzise.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*