Administrație

Două străzi importante din Timișoara intră în reabilitare

Două străzi importante din Timișoara intră în reabilitare

Mai multe străzi importante din Timișoara vor intra în reabilitare. Strada Versului se află și ea pe lista de priorități.

Lucrări mai mici vor fi pe strada Edgar Quinet, unde firma care a câștigat licitația a dat faliment. Astfel că în prezent e demarată o nouă procedură de licitație. Potrivit primarului Robu, firma câștigătoare este SC. Super Construct.

Reprezentanții primăriei spun că pe strada Versului vor începe amenajările între blocuri. “Vom începe lucrările pe strada Versului, în sfârșit. Avem două străzi, Versului și Edgar Quinet, unde atâta a fost greu să ajungem să facem lucrările încât te întrebi ce blestem a fost asupra zonei respective. La Edgar Quinet facem o nouă licitație, e singura soluție. Am cerut să se demareze o nouă procedură. Strada e mică, dar merită civilizație. Cand am ajuns la execuție, firma a dat faliment. Acum facem o nouă licitație și sperăm să dăm peste o firmă care să fie viabilă. Pe strada Versului rețeaua de gaz e altfel realizată față de cum se știa. Explorările au arătat că trebuie mutată rețeaua de gaz. Mutarea nu o poate face primăria, o face E-On Gaz. Se vor face amenajări după modelul străzii Uranus”, a spus edilul.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*