Eveniment

Au ajuns la spital după ce au consumat etnobotanice

Au ajuns la spital după ce au consumat etnobotanice
Adora Beauty

Au consumat etnobotanice, apoi unuia dintre ei i s-a făcut rău. Vorbim despre trei tineri de 26, respectiv 34 de ani, din Timisoara  au ajuns pe mâna oamenilor legii.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au depistat sâmbătă după- amiază în stația R.A.T.T Războieni, trei persoane care aveau un comportament suspect. Potrivit oamenilor legii, aceștia se sprijineau de gardul școlii generale din apropriere, iar unul dintre ei era căzut jos și stăteau cu spatele rezemat de gardul unității de învățământ.

În urma controlului corporal sumar asupra tinerilor au fost descoperite un plic de nylon conținând fragmente vegetale ce păreau a fi etnobotanice și mai multe țigarete făcute manual. Cei trei au povestit că veneau dinspre Gara de Nord spre Ronaț pentru a se întâlni cu un alt tânăr, dar că unuia dintre ei i s-a făcut rău și de aceea se aflau în stație.

Ei au mai declarat că au cumpărat pliculețul cu etnobotanice cu suma de 50 de lei de la o persoană necunoscută. Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor și stabilirea provenienței fragmentelor vegetale polițiștilor de la Secția 4.

În urmă cu aproximativ două săptămâni doi tineri au fost depistați în același loc având asupra lor astfel de substanțe interzise.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*