Social

Timișorenii invitați la “Cea mai cool competiție antreprenorială, Antreprenor de Sezon 2”

Timișorenii invitați la “Cea mai cool competiție antreprenorială, Antreprenor de Sezon 2”

“Cea mai cool competiție antreprenorială, Antreprenor de Sezon”, începe astăzi. Anul acesta, primul hub educațional din România, MindsHub, revine cu cea de-a doua ediție Antreprenor de sezon, ce va avea loc în perioada 6 februarie – 10 martie. Lansată în anul 2014, campania oferă șansa persoanelor interesate de a experimenta timp de o lună ce presupune a fi antreprenor.

Proiectul “Antreprenor de sezon” își propune dezvoltarea spiritului antreprenorial al elevilor cât și al studenților din sfera economic-financiară și creativă. “Ne propunem să îmbinăm partea teoretică livrată de către profesioniști cu partea practică realizată de participanți. Mai exact, pe parcursul proiectului participanții vor învăța din training-uri (Project Management, Design de produs, Costuri și prețuri, Vânzări), workshop-uri și vor urmări confecționarea și vânzarea unui singur tip de produs, foarte popular în această perioadă, Mărțișorul”, transmit organizatorii​.

Toți cei care își doresc să se implice sau pur și simplu să afle mai multe informații despre “Antreprenor de sezon 2​”, sunt așteptați în sediul Minds Hub în data de 6 februarie, începând cu ora 18:00. Participanții vor fi împărțiți în 10 echipe, iar fiecărei echipe i se va atribui un mentor, acesta fiind un profesionist din cadrul companiilor partenere.

Echipele formate vor primi un capital în valoare de 100 de euro (echivalentul în lei) care va fi folosit pentru achiziționarea materialelor și confecționarea mărțișoarelor pe care le vor vinde ulterior în perioada 25 februarie – 08 martie în Piața Victoriei din Timișoara la standuri special amenajate. Suma primită inițial va trebui returnată la finalul proiectului, iar fiecărei echipe îi revine profitul acumulat.

La finalul acestei competiții, când se va trage linie. Primele trei echipe clasate se vor premia în modul următor: locul I 500, locul II 300, locul III 200 de euro, plus premiul surpriză care se va acorda pe criteriul de popularitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*