Sport

Măsuri de asigurare a ordinii publice la meciul de fotbal ASU Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş  

Măsuri de asigurare a ordinii publice la meciul de fotbal  ASU Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş   

Peste 30 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, împreună cu efective din cadrul I.P.J. Timiş, I.S.U. Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor. Luni, 6 februarie, pe stadionul „Dan Păltinişanu” la ora 20  va avea loc meciul de fotbal dintre ACS Poli Timişoara şi F.C. Gaz Metan Mediaş,.

Accesul spectatorilor în incinta arenei  se va face începând cu ora 18.00, pe bază de bilete şi abonamente, fiind deschise trei porţi: E, M şi L. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara. În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice, între orele 18.00 şi 22.00.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*