Politic

Colaborare în cadrul CLT între liderii Partidului Mișcarea Populară și liberali

Colaborare în cadrul CLT între liderii Partidului Mișcarea Populară și liberali

Reprezentanții conducerii Filialei Județene Timiș a Partidului Mișcarea Populară s-au întâlnit duminică, cu lideri locali și județeni ai Partidului Național Liberal.

Astfel, potrivit acestora s-a convenit că există premisele unor colaborări punctuale la nivelul Consiliului local Timișoara.“Sunt încă amănunte de lămurit în privința acestor potențiale colaborări, sens în care optăm să furnizăm opiniei publice detalii suplimentare doar după o nouă întâlnire între PMP și PNL, dar și după o dezbatere internă, la nivelul PMP Timiș, dezbatere pe care nu o considerăm doar firească, ci și esențială”.

În plus, au fost identificate puncte comune care ar putea fi susținute de către parlamentarii PMP și PNL de Timiș.“În privința unei colaborări între PMP și PNL la nivelul Consiliului județean Timiș, unde PMP are deja un parteneriat oficial cu Partidul Social Democrat, am optat ca, pentru moment, să ne păstrăm angajamentele actuale de colaborare. Așa cum am mai arătat, atâta timp cât PSD rămâne un partener loial în Consiliul Județean Timiș, nu vedem motive pentru a exista o schimbare de optică din partea PMP. Considerăm întrevederea de astăzi ca fiind una de interes pentru electoratul din județul Timiș, fiind adepții ideii că, pe perioada exercitării mandatelor de aleși locali, reprezentanții PMP au obligația să pună interesul public înaintea celui de partid”, se arată în comunicatul de presă al PMP Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*