Sănătate

Clinica de Balneofizioterapie intră în modernizare

Clinica de Balneofizioterapie intră în modernizare

Clinica de Balneofizioterapie a Spitalului Municipal Timişoara va intra în perioada următoare în reabilitare. Totul va fi posibil cu finanțare europeană.

Anunțul a fost făcut de edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu. În prezent a fost elaborată tema de proiectare pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru accesarea fondurilor europene. Potrivit autorităților, la Clinica de Balneofizioterapie va avea loc și o extindere, se va construi deasupra bazinului de apă termală cabinete şi compartimentul de Medicina Muncii.

În vestul țării se află unicul Centru de Perfuzii destinat pacienţilor care suferă de afecţiuni reumatologice cronice. Clinica are 60 paturi pentru spitalizare continuă, din care 10 paturi de reumatologie, 6 paturi pentru spitalizarea de zi, 13 saloane, 2 cabinete pentru tratamente de electroterapie si masaj manual, 1 sala de kinetoterapie, baza de hidroterapie. Personalul este format din 14 medici, 2 fizio-kinetoterapeuți, 9 asistente medicale de medicină generală, 7 asistente medicale de recuperare, 3 asistente medicale de recuperare și masaj manual, 1 registrator medical, 1 statistician medical, 6 infirmiere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*