Eveniment

Trei hoți care acționau în Moșnița, prinși de polițiști

Trei hoți care acționau în Moșnița, prinși de polițiști

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au identificat trei tineri bănuiți de comiterea a patru furturi pe raza comunei Moșnița Nouă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, doi dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

În 31 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au identificat trei tineri, cu vârste între 16 și 32 de ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi.

În noaptea de 10 spre 11 ianuarie, bănuiții ar fi pătruns prin efracție în anexele a trei imobile și într-o casă în construcție, situate pe raza comunei Moșnița Nouă, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (materiale pentru construcții, unelte electrice și 2 biciclete).

Prejudiciul creat se ridică la 12.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, doi dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*