Cultură

Spectacolele lunii februarie la Opera Națională din Timișoara

Spectacolele lunii februarie la Opera Națională din Timișoara
Adora Beauty

Luna februarie aduce spectacole de succes la Opera Națională Română din Timișoara. Vor fi puse în scenă mai multe spectacole. Este vorba despre “My Fair Lady”, “Dancing Queen”, “Nunta lui Figaro”, “Giselle”,”Simon Boccanegra”, “Rigoletto”. Spectacolul pentru copii “Șeherezada” va fi pus în scenă în premieră.

Astfel, miercuri, 1 februarie 2017, de la ora: 18 are loc “NUNTA LUI FIGARO”, de Wolfgang Amadeus Mozart.  Este spectacol de operă cântat integral în limba italiană și supratitrat în limba română.

Duminică, 5 februarie, de la ora 19 – “SIMON BOCCANEGRA”, de Giuseppe Verdi, în primă audiție. Spectacol de operă în concert.

Miercuri, 8 februarie, la ora 19 va fi pus in scena “GISELLE”, de Adolphe Charles Adam, spectacol de balet.

Vineri, 10 februarie, ora: 18 – “LILIACUL”, de Johann Strauss, un spectacol de operetă interpretat în limba română.

Miercuri, 15 februarie, ora 19, “RIGOLETTO”, de Giuseppe Verdi. Spectacol de operă cântat în limba italiană și supratitrat în limba română.

Vineri, 17 februarie, ora: 11 – “HÄNSEL ȘI GRETEL”, de Engelbert Humperdinck, spectacol de operă pentru copii.

Duminică, 19 februarie, ora: 19- “TRUBADURUL”, de Giuseppe Verdi, un spectacol de operă cântat în limba italiană și supratitrat în limba română.

Vineri, 24 februarie, ora 19 în premieră “ȘEHEREZADA”, de Nikolai Rimski-Korsakov, un spectacol de balet.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenția de bilete a Operei, str. Mărășești nr. 2, telefon informații: 0256201286, e-mail: bileteoperatimisoara@yahoo.com, orar duminica-vineri: 11.00-19.00 (sâmbătă închis) și online. Mai multe detalii: www.ort.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*