Administrație

De pe trotinetă, Robu anunţă mobilizare maximă în zona centrală. Se prelungesc lucrările

De pe trotinetă, Robu anunţă mobilizare maximă în zona centrală. Se prelungesc lucrările

Pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare, Comisia de circulaţie a municipiului Timisoara a aprobat prelungirea restrictiilor rutiere  pentru închiderea traficului pe strada Michelangelo, respectiv pe bd. Ion.C. Brătianu, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo şi bd. Revoluţiei din 1989, până în data de 07.09.2019 (ora 05,00), în vederea turnarii stratului de uzură.

Totodată, în vederea realizării lucrărilor de asfaltare,  Comisia de circulaţie a municipiului a aprobat închiderea totală a relaţiei de dreapta de pe bd. Ion.C. Brătianu spre Piaţa Iancu Huniade şi respectiv a str. 20 Decembrie 1989 tronsonul cuprins între Piaţa Iancu Huniade şi bd. C.D. Loga, în perioada 07.09.2019 (începând cu ora 07,00) – 08.09.2019 (până la ora 07,00).

Robu anunţă pe facebook: Mobilizare de forțe la max pe vastul șantier din zona centrală !

„Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii. Cum pentru sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile! Împreună, facem timișoara mai tare ca oricând!”, a transmis Robu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*