Eveniment

Două noi autosanitare SMURD Tip C în dotarea ISU Timiș

Două noi autosanitare SMURD Tip C în dotarea ISU Timiș

În dotarea ISU Timiș au intrat două noi autosanitare SMURD Tip C, pregătite pentru a asigura asistența medicală de urgență, care vor deveni operaționale începând de mâine, 19 iunie 2019.

Autosanitara tip C este destinată intervenției medicale de urgență la cel mai înalt nivel și transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotată cu echipamente și materiale de terapie intensivă.

Proiectul de dotare cu ambulanțe achiziționate din fonduri europene este implementat de DSU-IGSU, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Totodată, în cursul acestui an, va continua achiziția de ambulanțe, depășind numărul de 700 astfel de echipaje.

“Pentru a fi cât mai eficienți în intervențiile noastre, ne preocupăm de îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor, inclusiv prin dotarea cu tehnică nouă și performantă”, transmit reprezentantii ISU Timiş.

Cetățenii județului Timiș vor beneficia de servicii medicale şi echipamente care vor permite creșterea capacității de răspuns în situații de urgență şi vor crește eficiența și calitatea serviciilor medicale de urgență și a celor de prim-ajutor calificat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*