Economic

Firmele timișene invitate la o nouă ediție a CHINA BRAND FAIR

Firmele timișene invitate la o nouă ediție a CHINA BRAND FAIR

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Central European Cooperation Zone Budapesta (CECZ) organizează, în perioada 3 – 4 iunie 2019, o nouă misiune economică de vizitare a CHINA BRAND FAIR 2019, la Budapesta, Experience Center.

Ediția din acest an propune 3 expoziții în una singură:

       CHINA BRAND FAIR – Pe o suprafață de 12.000 mp, vor expune 320 de companii chineze abilitate de Ministerul Comerțului al Chinei (MOFCOM), din 16 domenii de activitate.

       SHANDONG CULTURE EXHIBITION – Vor fi prezente 40-50 standuri din domeniile: Cultură (drepturi de autor, film&TV, patrimoniu, artă culinară); Turism (agenții de turism, produse și destinații turistice); Sport (competiții, turism sportiv, cluburi, articole sportive); Medicină chineză (universități, spitale, clinici, producători de medicamente și remedii).

       CEE EXPORT FAIR – Sunt disponibile standuri naționale colective pentru firmele care doresc să-și facă cunoscute pe piața chineză produsele și serviciile în vederea exportului, în domeniile: agricultură, industrie alimentară, articole pentru copii, produse de sănătate, articole de uz casnic, artizanat, artă tradițională. Materialele promoționale pot fi lăsate în Showroom-ul permanent al CECZ. Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http:// www.chinabrandfair.eu/.

Servicii incluse: Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Budapesta și retur; Transferuri interne; Cazare 1 (una) noapte în cam. dublă la hotel**** (mic dejun inclus); Participare la cina festivă de la Lazar Equestrian Center.

Condiție obligatorie: 6 întâlniri/pers. prestabilite on-line prin intermediul CCIAT.

În preambulul misiunii economice, în data de 24 aprilie 2019, între orele 1100- 1230, în Sala C.E.D.O., are loc un eveniment de promovare a expoziției, cu participarea conducerii CECZ și a Președintelui Casei România-Ungaria, RUSZ Sándor.

Participarea la cele două evenimente este GRATUITĂ.

Termen de înscriere: 20 aprilie 2019. Din pricina numărului limitat de locuri, înregistrarea la misiunea economică se face după modelul „primul venit, primul servit”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*