Social

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare

S-a dat startul la cea de-a 34–a ediție a Salonului Industriei Usoare. În perioada 22 – 26 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri cea mai mare expoziție din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură această manifestare este conferită de publicul timișorean vizitator care a găsit ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători. Pe parcursul celor cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie de corp, încălțăminte, articole de marochinărie, pielărie, blănărie, articole pentru copii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri.“Astăzi am deschis ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, participă peste 60 de firme din toată țara, care expun spre vânzare o gamă diversificată de articole de iarnă printre care blănuri, marochinărie, cojoace, încălțăminte. Pe lângă acestea se mai pot achiziționa în expoziție și bijuterii, articole de artizanat sau produse naturiste. În paralel, în parcare funcționează și târgul de produse tradiționale, unde se pot degusta multe bunătăți printre care produse apicole, dulciuri de casă, delicii turcești, mezeluri”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Ca un condiment bine gustat și apreciat la toate manifestările expoziționale, vizitatorii vor găsi la exterior un târg de produse tradiționale cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri, conserve de casă, altele

Programul  de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*