Sport

Clubul de Rugby TIMIȘOARA SARACENS va primi Trofeul de Excelență pentru Sport

Clubul de Rugby TIMIȘOARA SARACENS va primi Trofeul de Excelență pentru Sport

Timișoara este și orașul în care rugby-ul a renăscut ca fenoment sportiv și social deopotrivă. Pentru aceasta, CCIAT va acorda pentru prima oară în istoria Galei Excelenței în Afaceri, Trofeul de Excelență pentru Sport câștigătoarei Trofeului Național Superliga CEC BANK 2016/2017, Clubului de Rugby Timișoara SARACENS SCM UVT, pentru palmaresul impresionant, pentru titlurile și trofeele câștigate în competiţiile interne şi internaţionale, dar și pentru buna relație pe care o are cu mediul de afaceri timișorean.

În data de 27 octombrie, ora 18:00, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează cea de-a 24-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș pentru 2016, eveniment devenit unul de referinţă în vestul României, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri. Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Pentru realizarea clasamentului, se prelucrează numai bilanţurile depuse în termenul legal la Ministerul Finanţelor Publice.

Premiul va fi înmânat de Primarul Municipiului Timișoara, Nicolae ROBU, și de Dr. KT Lucian Galoşi, doctor în medicină, de la Reha Clinic – susținătoare a Clubului de rugby. La eveniment, din partea Clubului Timișoara Saracens SCM UVT vor participa  Dușan Filipaș, vicepreședinte, și talonerul Eugen Căpățână, unul dintre cei mai vechi jucători autohtoni ai echipei campioane.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*