Social

Încep să curgă amenzile! Aparatele radar din sistemul de supraveghere a traficului, omologate

Încep să curgă amenzile! Aparatele radar din sistemul de supraveghere a traficului, omologate

Șoferi, mare atenție! Aparatele radar din sistemul de supraveghere a traficului din Timișoara au fost omologate de o echipă de specialiști de la București, în urmă cu câteva zile.

Astfel, cei care vor încalcă regulile de circulație se vor trezi cu amenzi. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a anunțat că azi, 13 septembrie, se va semna protocolul pentru sistemul de management al traficului cu Inspectoratul Județean de Poliție Timiș. Reamintim, autoritățile locale susțineau că de la începutul săptămânii se vor trimite imaginile surprinse de camerele video, către Poliția Rutieră, iar oamenii legii vor acționa în consecință.

În Timișoara sunt 134 de intersecții, în care sunt montate 230 de camere de supraveghere, sunt montate 13 radare de informare. În plus, 37 de sisteme de detecție a trecerii pe roșu și mai multe panouri pe care vor fi afișate diverse informări.

Acestea se află pe tronsoanele: Calea Șagului – Liviu Rebreanu, Brătianu -Revoluției – Hector, Republicii – Jiul, Circumvalațiunii – Gh. Lazăr, Simion Bărnuțiu – Dorobanților – Gh. Adam, Bd. Mihai Viteazul – Vasile Pârvan, Cetății – Gh Lazăr, Aradului – Miresei, Circumvalațiunii – Brediceanu și în intersecția Punctele Cardinale.

În alte șase locuri au fost amplasate radare fixe pentru viteză: Pasajul Michelangelo – 2 radare la ieșirile din tunel pe cele două sensuri, Calea Aradului, Calea Lipovei (Sever Bocu), Calea Șagului, Calea Buziașului – la ieșirea din oraș, Calea Dorobanților.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*