Utile

Tariful unei roviniete S-A DUBLAT peste noapte! Află ce categorie de vehicule este afectată

Tariful unei roviniete S-A DUBLAT peste noapte! Află ce categorie de vehicule este afectată

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță șoferii că, începând de astăzi, valoarea rovinietei valabile o singură zi, pentru o singură categorie de vehicule își modifică tariful, crescând de la 2 euro, la 4 euro.

CNAIR informează șoferii care utilizează rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din Romania că începând de marți, 4 iulie 2017, ora 00:00, a intrat în vigoare prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 44/2017 pentru modificarea Anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România.

”Prin Ordonanța menționată a fost modificat nivelul tarifului rovinietei cu valabilitate de o zi aferent categoriei G – vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto) și maximum 23 locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto), din 2 Euro, inclusiv TVA, în 4 Euro, inclusiv TVA”, anunță reprezentanții companiei de drumuri.

Compania informează șoferii că au posibilitatea de a achita tariful corespunzător până la sfârșitului zilei de 4 iulie 2017, pentru a evita aplicarea sancțiunii contraventionale.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*