Sport

Video: Denis Haruț (Poli Timișoara) și selecționata României U19, aproape de EURO după 2-0 cu Suedia

Video: Denis Haruț (Poli Timișoara) și selecționata României U19, aproape de EURO după 2-0 cu Suedia

Naționala României U19 are nevoie de un singur punct pentru a se califica la Campionatul European. După 4-0 cu Serbia, urmat, sâmbătă, de victoria cu 2-1 împotriva Suediei, tinerii tricolori se califică la turneul final în cazul unei remize cu Ucraina. În ambele jocuri, Denis Haruș, fundașul celor de la Poli Timișoara, a fost integralist.

Reprezentativa U19 a României a învins cu 2-1 reprezentativa similară a Suediei, în cea de-a doua partidă din cadrul Turului de Elită, după ce, în meciul cu Serbia, tricolorii au învins cu 4-0. Meciul cu suedezii s-a jucat tot pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, iar polistul Denis Haruț a jucat toate cele 90 de minute, în ambele partide disputate de România U19 în Turul de Elită.în meciul cu Serbia, tricolorii au învins cu 4-0. Meciul cu suedezii s-a jucat tot pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, iar polistul Denis Haruț a jucat toate cele 90 de minute, în ambele partide disputate de România U19 în Turul de Elită.

În partida cu Suedia, deși au primit gol repede, tricolorii au restabilit egalitatea prin reușita lui Tudor Băluță din minutul 33. După pauză, reprezentativa noastră a intrat motivată pe teren, iar Alexandru Mățan a înscris golul victoriei în minutul 58. Ambele echipe au încheiat partida în 10 jucători după eliminarea lui Constantin Dima (69) și a lui Adil Titi (86).

Tricolorii au nevoie de cel puțin un punct din confruntarea cu Ucraina pentru a se califica la Campionatul European din Finlanda.
Pentru România U19 au evoluat: Vlad, Haruț, Screciu, Dima, Neciu, Băluță, Dulca, Mățan (min72 – Micovschi), Vlad Dragomir (c), Moruțan (min.87 – L. Gheorghe), Moldoveanu (min.79 – Sîntean).

Clasamentul Grupei 4 după disputarea primelor două meciuri:

1. ROMÂNIA – 6 puncte (golaveraj 6-1);  

2. Ucraina – 3p (2-1);

3. Suedia – 1p (1-2);

4. Serbia – 0p (1-6).

Marți, 27 martie, are loc meciul decisiv cu Ucraina.

Pentru aceasta pagina comentariile au fost oprite!