Administrație

Foto: Reabilitarea locurilor de joacă din Timișoara a ajuns și la marginea orașului, pe strada Silistra

Foto: Reabilitarea locurilor de joacă din Timișoara a ajuns și la marginea orașului, pe strada Silistra

Locul de joacă de pe strada Silistra, situată în cartierul Calea Lipovei, a fost redat utilizării copiilor după ce a fost complet reabilitat.

Tobogane, mese de ping-pong leagăne și multe alte ”jocuri” destinate copiilor, toate amplasate pe suprafețe noi din tartan, au fost realizate de municipalitatea timișoreană aproape de marginea Timișoarei, pe strada Silistra, din Calea Lipovei.

”Campania locurilor de joacă sigure și atractive continuă. La sfârșitul anului trecut am finalizat lucrările de reabilitare la locul de joacă de pe strada Silistra, din păcate unul dintre puținele din Calea Lipovei”, a anunțat viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu. Edilul a adăugat că, o promisiune a municipalității lansată în urmă cu mai bine de un an de zile ar putea fi pusă în practică pe parcursul lui 2018 și îi vizează tot pe locuitorii cartierului din nordul Timișoarei. ”Suprize frumoase se anunță în acest domeniu pentru cetățenii din Lipovei anul acesta, finalizarea proiectării și lansarea licitației de execuție pentru complexul sportiv cu bazin de înot fiind doar una dintre ele”, a mai spus Diaconu.

 

Pentru aceasta pagina comentariile au fost oprite!