Uite cum să prepari un stufat de miel de te lingi pe degete! Să ne bucurăm de legumele verzi, proaspete (pe care ni le oferă primăvara), îmbrăţişând carnea de miel în oală, pe foc.
Ingrediente:
750 g carne de miel cu os
8 legaturi ceapă verde
5 legaturi usturoi verde
2 linguri bulion
100 ml ulei
1 lingurita condimente pentru miel
Mod de preparare:
- În ulei încins se prăjeşte pe toate părţile carnea de miel. Se scoate si, în acelaşi ulei, se călesc ceapa şi usturoiul tăiate mărunt.
- După ce s-au înmuiat, se presară condimentele pentru miel şi oaie şi bulionul desfăcut cu atâta apă cât sos se doreşte a avea în final. Se lasă să dea un clocot.
- Într-un vas de cuptor, se aşează carnea, se pune sosul de ceapă şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Sursa: unica.ro