Politic

Medicul cardiolog Milovan Slovenski s-a alăturat AUR Timiș

Medicul cardiolog Milovan Slovenski s-a alăturat AUR Timiș

Medicul cardiolog Milovan Slovenski s-a înscris în partidul AUR Timiș. Acesta a fost prezentat oficial azi în cadrul unei conferințe de presă de către reprezentanții filialei județene.

Milovan Slovenski susține că a aderat la acest partid din mai multe motive. O mulțime de lucruri nu sunt puse la punct și nimeni nu dorește să se implice, iar AUR va aduce suflul nou de care țara noastră are atâta nevoie.

România este mama noastră și îmi doresc să fie o țară prosperă. Profesia mea este cea de medic cardiolog, probabil una dintre cele mai eficiente ramuri ale medicinii. Ca și CV: am lucrat toată viața în Timișoara la Institutul de boli cardiovasculare, iar acum activez în cadrul Spitalului Municipal pe secția de cardiologie invazivă. Motivele pentru care am aderat la acest partid: este unicul partid de opoziție!, între PSD și PNL nu sesisez nicio diferență.

Sistemul de sănătate din România și orașul meu, Timișoara sunt obiectivele mele. Aparatura de specialitate nu este folosită aproape deloc, deoarece nu găsim bugetul necesar pentru funcționarea acestora în condiții normale. Acest lucru trebuie schimbat. Este esențial. La ora actuala geriatria nu este dezvoltată, iar bătrânii noștri sunt lipsiți complet de ajutor medical, social, așadar trebuie înființate secții de geriatrie de stat, implicarea asistenței sociale, pes curt gestionarea acestor situații. O mulțime de lucruri nu sunt puse la punct și nimeni nu dorește să se implice!  Guvernările amână rezolvarea acestor situații de la o guvernare la alta iar AUR va aduce suflul nou de care țara noastră are atâta nevoie!”, a precizat Milovan Slovenski, medic cardiolog și membru  AUR Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*